SHËRBIMET TONA

Pranë Idna Medical Beauty ju do të gjeni një gamë të gjerë trajtimesh dermo-estetike.

PRENOTO KONSULTËN!

Jeni të interesuar për shërbimet pranë klinikës Idna?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

SHËRBIMET TONA

Ne ofrojmë një gamë të gjerë trajtimesh dermo-estetike.

PRENOTO KONSULTËN!

Jeni të interesuar për shërbimet pranë klinikës Idna Medical Beauty?

TRAJTIMET PRANË IDNA

Teknologji bashkëkohore, cilësi dhe rezultat

FYTYRA

Trajtime dermatologjike / Trajtime estetike / Kirurgji estetike

Për një pamje më natyrale dhe rinore të fytyrës suaj, për të ndjerë freskinë dhe hijeshinë, ne ju mirëpresim.

TRUPI

Dermatologji / Estetikë / Tonifikim për një trup perfekt

Kirurgjia plastike përmirëson shëndetin tuaj fizik, si dhe pamjen tuaj. Trupi juaj meriton më tepër!

LASER

Laser CO2 / Fraxel / Elektroda / Trajtime me ultratinguj

Terapi dhe trajtime me laser për fytyrën, trupin tuaj pranë Idna Medical Beauty.

IDNA MEDICAL BEAUTY

Estetikë & Dermatologji

Idna Medical Beauty sjell në Shqipëri eksperiencën disa vjecare dhe profesionalizmin e mjekëve italianë në fushën e kirurgjisë estetike, plastike – rikostruktive si dhe mjekësisë estetike.

Në qendër të vëmendjes tonë është, si gjithmonë, trupi, bukuria dhe aspekti fizik i çdo personi, në harmoni me atë që natyra na ka dhuruar.

Profesorët me të cilët bashkëpunon Idna Medical Beauty janë me një eksperiencë shumë të gjatë në këtë fushë dhe të kualifikuar në kirurgji plastike, estetike dhe rikonstruktive.

Shërbimet tonaRezervo një takim

Idna Medical Beauty – Kirurgji estetike me metoda bashkëkohore

TEKNOLOGJI MODERNE ITALIANE

Idna kryen aktivitetin e saj në fushën e kirurgjisë estetike, rikonstruktive dhe mjekësisë dermoestetike.

null

Laser Co2

Ky lazer i fuqishëm heq shtresën e jashtme e lëkurës së dëmtuar, duke zbuluar lëkurën e butë , të duhurën për fytyrën tuaj.

null

Laser Fraxel

Është trajtimi i duhur për një lëkurë më të re, të freskët, me teksturë të përmirësuar e uniformë dhe pore të zvogëluara.

null

Ultra Tinguj

Teknologjia me ultra tinguj tonifikon dhe tendos lëkurën, duke bërë që ajo të duket më e re.
null

Elektroda

Elektroda është shpallur si një nga zgjidhjet më të mira për stimulimin e muskulit dhe goditjen e celulitit.

Stafi ynë

Rezervo një takim