IDNA MEDICAL BEAUTY

Klinikë e specializuar italiane
idnamedicalbeauty

Idna Medical Beauty sjell në Shqipëri eksperiencën disa vjecare dhe profesionalizmin e mjekëve italianë në fushën e kirurgjisë estetike, plastike – rikostruktive si dhe mjekësisë estetike.

null

Kirurgji estetike me metoda bashkëkohore

Në qendër të vëmendjes tonë është, si gjithmonë, trupi, bukuria dhe aspekti fizik i çdo personi, në harmoni me atë që natyra na ka dhuruar.

Klinika IDNA Medical Beauty përkrah qasjen mjekësore dhe shkencore që synon përsosjen me kirurgji estetike, trajtime mjekësore dhe bukurie. Ne aplikojmë trajtime estetike duke u mbështetur në pajisjet më të fundit teknologjike.

Në Idna Medical Beauty janë në dispozicionin TUAJ, specialistë me përvojë dhjetëra vjeçare të dëshmuar në Itali, kompetencë aktuale dhe shije estetike, të cilët me seriozitetin dhe profesionalitetin e tyre, garantojnë rezultate optimale për çdo ndërhyrje kirurgjikale dhe trajtim mjekësor estetik.

Profesorët me të cilët bashkëpunon Idna Medical Beauty janë me një eksperiencë shumë të gjatë në këtë fushë dhe të kualifikuar në kirurgji plastike, estetike dhe rikonstruktive.

Estetikë & Dermatologji

null

Lifting i fytyrës

null

Rimodelimi i hundës

null

Rimodelimi i veshëve

null

Fryrja e Buzëve

null

Celuliti

null

Dermaroller

FOTO GALERI

Në dispozicionin tuaj!

Jeni të interesuar për një konsultë?  Na kontaktoni!