Dr. Tommaso Florio

Dermatolog

Diplomë në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Barit. Diplomë pasdiplomike në Dermatologji dhe Venereologji në Universitetin e Barit më 28.11.1989. Diplomë pasuniversitare në Higjenë dhe Mjekësi Parandaluese më 27.10.2004. Punonjës i ASL-së me orar të plotë dhe të përhershëm si Drejtor i Mjekësisë që nga 13/06/1992; aktualisht në shërbim në U.O.S.D të Dermatologjisë së…

Dr. Mauro Rana

Kirurg

Ai u diplomua në Mjekësi dhe Kirurgji në Chieti në vitin 1985 me një tezë në Kirurgjinë Plastike. Më tej specializohet në Dermatologji, Venereologji dhe në Kirurgjinë Plastike Rikonstruktive dhe Estetike në Shkollën e Specializimit të Universitetit të Barit.

Rezervoni takimin tuaj

Një konsultë falas me doktor italian pranë IDNA

Jeni të interesuar për shërbimet pranë klinikës IDNA? Kontakto tani doktorin për çdo pyetje që mund të keni!

idna-dottmauro
dermatologji-idna
idnatomassoflorio

Jeni të interesuar për një konsultë?

Na kontaktoni!

Telefononi për t'u informuar

Në dispozicionin tuaj!

Jeni të interesuar për një konsultë?  Na kontaktoni!